Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Το casadottico.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 4624/2019) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.
Για την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω του e-shop ο χρήστης θα κληθεί να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κλπ.), τα οποία θα καταχωρούνται σε αρχείο που θα τηρεί και θα επεξεργάζεται η Επιχείρηση, με σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω του e-shop.
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (email ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Αποδέκτες στοιχείων του αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, δύνανται να είναι οι εμπορικοί συνεργάτες της Επιχείρησης που μεσολαβούν για τη παράδοση των προϊόντων (πχ εταιρεία ταχυμεταφορών) και τα τυχόν Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μέσω των οποίων θα γίνεται η εξόφληση των συναλλαγών σας κατά δική σας ρητή δήλωση.
Η Επιχείρηση δεν αποκαλύπτει ούτε δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών πλην των ανωτέρω αποδεκτών , οι οποίοι συνεργάζονται με την Επιχείρηση με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ Επιχείρησης και Χρήστη συναλλακτικής σχέσης, όπως αναφέρεται ανωτέρω εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
Ο χρήστης διατηρεί τα δικαιώματα των άρθρων 54 (δικαίωμα ενημέρωσης), 55 (δικαίωμα πρόσβασης) και 35 (δικαίωμα αντίρρησης) του ν. 4624/2019, τα οποία μπορεί να ασκήσει αποστέλλοντας σχετικό αίτημα προς την Επιχείρηση μέσω email στο [email protected] ή με γραπτή επιστολή προς την Επιχείρηση.
Τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ο χρήστης θα δηλώσει, στο πλαίσιο της συναλλαγής του με το e-shop για παραγγελία ή αγορά προϊόντων, δύναται να χρησιμοποιηθούν για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών ή για την ενημέρωση του χρήστη για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, βάσει των προβλεπόμενων στον Ν. 3471/2006.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.



Τι συλλέγουμε

Μπορούμε να συλλέξουμε τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Όνομα
  • Πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβάνοντας διεύθυνση email
  • Δημογραφικές πληροφορίες όπως Τ.Κ., προτιμήσεις και ενδιαφέροντα
  • Άλλες πληροφορίες σχετικά με έρευνες πελατών ή/και προσφορές

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που ζητάμε

Zητάμε αυτές τις πληροφορίες για να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε μια καλύτερη υπηρεσία, και συγκεκριμένα για τους παρακάτω λόγους:

  • Τήρηση εσωτερικών αρχείων.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας.
  • Μπορούμε σταδιακά να στέλνουμε προωθητικά emails σχετικά με τα νέα μας προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες οι οποίες σκεφτόμαστε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που έχετε προμηθεύσει.
  • Κατά καιρούς, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για σκοπό της έρευνας αγοράς. Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας με email, τηλέφωνο, fax ή email.

Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ασφαλής. Προκειμένου να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη , πρέπει να δημιουργήσουμε κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες ώστε να διασφαλίσουμε και να ασφαλίσουμε τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει OnLine.

Πως χρησιμοποιούμε τα cookies

Τα cookies είναι ένα μικρό αρχείο που ζητάει άδεια για να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Αφού συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και τα cookies βοηθάνε να αναλύσουν την διαδικτυακή κυκλοφορία ή σας επιτρέπει να γνωρίζετε όταν επισκέπτεστε τον συγκεκριμένο ιστότοπο. Τα cookies επιτρέπουν διαδικτυακές εφαρμογές να ανταποκρίνονται σε εσάς προσωπικά. Η διαδικτυακή εφαρμογή μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της ανάλογα των αναγκών σας, συμπάθειες και αντιπάθειες με τη συγκέντρωση και τη θύμηση των πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιούμε την καταγραφή της κυκλοφορίας των cookies για να αναγνωρίσουν ποιες σελίδες πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε πληροφορίες σχετικά με την διαδικτυακή κυκλοφορία της σελίδας και να βελτιώσει την ιστοσελίδα μας προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη. Χρησιμοποιούμε μόνο αυτές τις πληροφορίες για τον σκοπό στατιστικών αναλύσεων και μετά τα δεδομένα καταργούνται από το σύστημα. Συνολικά, τα cookies μας βοηθάνε να σας παρέχουμε έναν καλύτερο διαδικτυακό ιστότοπο, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες κρίνετε χρήσιμες και ποιες όχι. Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν μας δίνουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή καμία άλλη πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Οι περισσότεροι διαδικτυακοί ιστότοποι αποδέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει τα cookies αν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει να λαμβάνετε πλήρης αξιοποίηση της ιστοσελίδας.

Σύνδεσμοι προς άλλον ιστότοπο

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες ενδιαφέροντος. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποια στιγμή συνηθίζατε αυτούς τους συνδέσμους να τους απορρίπτετε από την ιστοσελίδα μας, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο από τον άλλον ιστότοπο. Επιπρόσθετα, δεν έχουμε υπευθυνότητα για την προστασία και την ιδιωτικότητα των πληροφοριών που παρέχετε από την επίσκεψη σας σε ιστότοπους που δεν διέπονται στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Πρέπει να έχετε προσοχή και να ελέγχετε την ισχύουσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων για τον εν λόγω ιστότοπο.

Ελέγχοντας τα προσωπικά σας δεδομένα

Μπορείτε να περιορίσετε τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με τους παρακάτω τρόπους:

  • Όποτε σας ζητηθεί να συμπληρώσετε φόρμα σε έναν ιστότοπο, προσέχετε στο κουτί που μπορείτε να τσεκάρετε να μην επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί καμία πληροφορία από κανέναν για λόγους άμεσου marketing
  • Αν προηγουμένως έχετε συμφωνήσει να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους άμεσου marketing, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε γνώμη , τότε μας ενημερώνετε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας

Δεν θα εμπορευτούμε, διανέμουμε ή ενοικιάσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, εκτός και αν μας επιτραπεί ή ζητηθεί να γίνει. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες να αποσταλούν για προωθητικές ενημερώσεις σε τρίτους που κρίνουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρον, εάν και εφόσον επιθυμείτε αυτό να συμβεί

Μπορείτε να αναζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες που υπάρχουν κρατημένες σχετικά με εσάς στο Data Protection Act 1998. Θα καταβληθεί μια μικρή χρέωση. Εάν επιθυμείτε ένα αντίγραφο από τις πληροφορίες, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε ένα email ζητώντας τες. Εάν πιστεύετε ότι κάποια πληροφορία είναι λάθος ή ημιτελής, παρακαλώ στείλτε μας ένα email όσο το δυνατόν πιο σύντομα, στην παρακάτω διεύθυνση [email protected]. Θα διορθώσουμε αμέσως όλες τις πληροφορίες που βρήκατε να είναι λάθος.

Λίστα cookies που συλλέξαμε

Ο πίνακας παρακάτω περιλαμβάνει τα cookies που συλλέγουμε και όποια πληροφορία χρειάζεται να αποθηκεύσουμε.

Όνομα Cookie Περιγραφή Cookie
CART Η σύνδεση με το καλάθι αγορών σας
CATEGORY_INFO Αποθηκεύει τις πληροφορίες της κατηγορίας στη σελίδα, επιτρέποντας έτσι την εμφάνιση των σελίδων γρήγορα
COMPARE Τα προϊόντα που έχετε στη λίστα προς σύγκριση
CURRENCY Το προτιμώμενο νόμισμα
CUSTOMER Μια κρυπτογραφημένη έκδοση του αναγνωριστικού κωδικού ως πελάτης στο κατάστημα
CUSTOMER_AUTH Μία ένδειξη εάν είσαστε συνδεδεμένοι στο κατάστημα
CUSTOMER_INFO Μια κρυπτογραφημένη έκδοση της κατηγορίας πελατών όπου ανήκετε
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Αποθηκεύει τον αναγνωριστικό κωδικό ένδειξης πελάτη
EXTERNAL_NO_CACHE Μία ένδειξη για το αν η προσωρινή μνήμη είναι απενεργοποιημένη ή όχι
FRONTEND Το αναγνωριστικό σύνδεσης περιόδου στον διακομιστή
GUEST_VIEW Επιτρέπει στους επισκέπτες να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους
LAST_CATEGORY Η τελευταία κατηγορία προϊόντων που επισκεφθήκατε
LAST_PRODUCT Το πιο πρόσφατο προϊόν που είδατε
NEWMESSAGE Υποδεικνύει εάν έχει ληφθεί νέο μήνυμα
NO_CACHE Υποδεικνύει εάν επιτρέπεται η χρήση της κρυφής μνήμης
PERSISTENT_SHOPPING_CART Ένας σύνδεσμος με πληροφορίες σχετικά με το καλάθι σας και το ιστορικό προβολής, αν έχετε ζητήσει τον ιστότοπο
POLL Το αναγνωριστικό των αξιολογήσεων που πραγματοποιήσατε πρόσφατα
POLLN Πληροφορίες για τις αξιολογήσεις που πραγματοποιήσατε
RECENTLYCOMPARED Τα στοιχεία που συγκρίνατε πρόσφατα
STF Πληροφορίες για τα προϊόντα που έχετε στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φίλους
STORE Η προβολή καταστήματος ή η γλώσσα που έχετε επιλέξει
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Υποδεικνύει αν ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies
VIEWED_PRODUCT_IDS Τα προϊόντα που έχετε πρόσφατα δει
WISHLIST Μία κρυπτογραφημένη λίστα προϊόντων που προστέθηκε στη λίστα αγαπημένων σας
WISHLIST_CNT Ο αριθμός προϊόντων στη λίστα αγαπημένων σας
Casadottico.gr Espa